Jagtberetninger.dk

Jagtberetninger

Gæs og langnæbede fugle

Aftenkoncert

En dag i oktober

Se flere beretninger

Sider med gode jagthistorier
Strandoghavjagt.dk
Jagtrejsefeber.dk
Traekjagt.dk
Huntersmagazine
Netnatur

Danmarks eneste film om trækjagt på vandet

 

 

 

Her på siden finder du en stribe jagtberetninger, hvor der ikke er nogen bestemt tema, ud over at det er jagten der er i centrum.

Vil du læse flere gode jagthistorier, så kik en tur forbi www.naturbruger.dk hvor du finder en stribe gode bøger med jagtfortællinger.

Du finder bl.a. bøgene "Liebhavergaarden og den fynske cowboy" og "Øst for Skanhagen".

I menuen her til venstre er der link til sider med gode jagthistorier.

Har du en god jagthistorie du vil dele med andre er du velkommen til at sende den til clc@naturbruger.dk


Filmen "Hvordan er det nu lige med trofæet?" viser og fortælle om hvordan du griber trofæet an, fra helt dyr og til det hænger på din væg.
Se i levende billeder hvordan du afskinder kraniet og det for mange, svære og farlige snit med saven.
Dernæst afkogningen og rensning, for derefter at fortælle om hvordan du sliber trofæet til og for de fleste, billigt købte maskiner. Efterfølgende skal det afbleges og her bliver der vist hvordan man lettest kommer omkring dette.
Når alt dette er gjort skal den jo også monteres på en plade og hvis man ikke er til købe-plader, men derimod har lyst til at kreere noget selv, afslutter vi filmen med det.

 

 

 

Salget af liebhavergaarden fører til mødet med den fynske cowboy, hvor tømreren bliver vidne til en hændelse, som han godt kunne have været foruden.
Rævestreger, hvor det ubetinget er ræven, der trækker det længste strå.
Udlandsture efter hjorte, under store strabadser og genvordigheder med jagtrejsebureau, der trods alt får en lykkelig exit.
Sådan øser Henrik Juel Hansen ud af mange oplevelser fra et jægerliv, når jagt er bedst, nemlig i gode venners lag og på naturens præmisser.

 

 

Den stille stund på fjorden, hvor ænderne pludselig svirrer over lokkerne, eller bukken der langsomt træder ind på arenaen, har Karsten Andersen ofte oplevet, og som enhver anden jæger har Karsten også hørt mange jagthistorier i gode venners lag.
Disse historier har Karsten nedfældet, sammen med nogle hans egne oplevelser, og vi kommer langt omkring.

Karstens hjemegn omkring Randers fjord, er omdrejningspunktet for Karstens egen jagt, og er også omdrejningspunktet for disse beretninger. Her møder vi Søren og troldænderne, Karsten på premieremorgenen, der sammen med kammeraterne, har et TV-hold på slæb, den store hjort som møder sin skæbne, dræberhvalen og mange flere jagtoplevelser i den danske natur, hvor livet mærkes.

 

 

Mangler du opskrifter på ænder og gæs, er dette kogebogen for dig